Canal Tours

København bør også oppleves fra sjøsiden

Hvert år opplever mer enn ½ mill. turister København fra en av DFDS Canal Tours’ 15 komfortable båter - overdekket eller åpne. I solskinn er turen en hit, men også på en gråværsdag er det en København-opplevelse man bør ta med seg, bl.a. på grunn av de kyndige guidene som på flere språk forteller den samme men allikevel evig fornyede historien. For Københavns historie er også historien om vår egen tid, om en storby i stadig vekst. Opplevelsen av byens gamle vakre bygninger og spennende havnefront har siden 1904 vært en av Danmarks største turistattraksjoner.

Stig ombord i byens hjerte

Eventyrreisen begynner på Kongens Nytorv hvor Nyhavn begynner eller ved Gammel Strand med utsikt til Christiansborg. Opplev de vakre og idylliske kanalene, de flotte kirkene, de gamle fredede husene, unike skipene og husbåtene, Den lille Havfrue, Amalienborg, Søfortet Trekroner, Holmen, Den Sorte Diamant, Christiansborg, Børsen og Nyhavn og mye mer. Du kommer gjennom både det nye og det gamle København og hører om både konger, kriger og eventyr.

Har du mer lyst til å planlegge København-turen til sjøs på egen hånd, hoppe av og gå på igjen og ta en ny strekning? Da er Vandbusserne noe for deg. Her er du din egen guide, og du kan gå av og på hvor og når du har lyst. Vandbusserne kan tas fra Den lille Havfrue (og Trekroner Fortet) i nord til Fisketorvet i sør, via omstigning på Gammel Strand eller Det Kgl. Bibliotek (Den Sorte Diamant). ”Bussen” går hver halve time.