LEGOLAND® i Billund

Jyllands største turistattraksjon

Det begynte i 1968 med en samling modeller av kjente bygninger og miljøer, bygget opp utendørs av de geniale LEGO®-klossene. I dag har LEGOLAND® utviklet seg til Jyllands best besøkte turistattraksjon med 1,6 mill. gjester hvert år, og det finnes tilsvarende LEGOLAND-parker i Tyskland, California og England. LEGOLAND utvikler seg lynraskt, og det er bare fantasien som setter grenser for hva LEGO kan brukes til. Det er til og med fart, spenning og kule opplevelser over alt for barn i alle aldre. 50 mill. LEGO-klosser er brukt på en måte som får deg til å miste munn og mæle.

Overraskelser på samlebånd

LEGOLAND er en enestående blanding av interaktive forlystelser, berg-og-dal-baner som får det til å kile i magen, show hvor publikum blir involvert og mye mer. Her er det forlystelser til barna, spennende byggeutfordringer, og alle har mulighet for å gi fantasien fritt løp. 30 000 små lamper lyser opp modellhusene om kvelden. Opplev parken fra en ensporet bane, hvor togene kjører 4 meter over bakken. Eller hopp ombord i berg-og-dal-banen X-treme Racers. Den er over 400 m lang, vill og lynrask.

De små har deres eget "land" med masse store DUPLO™ klosser, bondegård, politi og sykehus, fly som kan styres opp og ned, togtur og mye mer.

I 4D-kinoen venter et sjeldent sansebombardement, med den mest avanserte teknikken innenfor lys, lyd og effekter. Det har kostet 40 mill. dkk å sende deg ut på denne racerturen.

Opplev "ville vesten" midt i fredelige LEGOLAND, prøv å programmere en robot, test de nyeste LEGO-spillene, padle i kano mellom ville dyr, kjør med minetoget gjennom gullminen, programmer din egen forrykende tur i den nye Power Builder eller prøv en vill vannscootertur med de lynraske Jungle Racers. I Piratland går det vilt for seg, og på den kjempestore Kongeborgen fyker du tilbake til middelalderens eventyrverden. LEGOLAND er og blir overraskelsenes høyborg.