BonBon-Land

Rablende godteri-galskap


BonBon-Land er rett og slett verdens største godteri- og lekeland og på rekordtid er det blitt Danmarks 5. største turistmål. En skulle nesten tro at folkene bak BonBon-Land var rablende gale da de bygget noe så spesielt som en forlystelsespark basert på den lokale dropsfabrikkens populære godteriposer med de frekke navnene: Måkeklatter, Andemat, Søppeldynga osv. Men ideen virket, og barn og barnslige sjeler har tatt BonBon-universet til seg. Koblingen til det frekke godteriet har hatt en nesten magisk virkning: Stedet åpnet i 1992 ved BonBon-fabrikken som et utstillingshus med en liten dropsproduksjon, en kino, en butikk og et par båter i vannet - og det første året kom det 172 000 gjester!

Møt Henry Hundeprut og Åge Mågeklat


I BonBon-Land kan du prøve berg-og-dal-banen Henry Hundeprut, møte Åge Mågeklat, teste Den Flyvende Skøre Skildpadde eller ta en tur på Danmarks største raftingbane med mer enn 5 millioner liter vann. På Sjørøverøya kan du hoppe rundt på krokodillekranier, eller du kan prøve å lage godteri i det populære godteriverkstedet. Den store berg-og-dal-banen Vild-Svinet er kåret til Danmarks villeste og gøyeste berg-og-dal-bane. Prøv den hvis du tør - den begynner med et fritt fall på 22 meter, deretter suser den av gårde i 70 km/t i en 17 meter høy loop.

BonBon-Land har i tillegg til sine 70 forlystelser også sirkusforestillinger, barneteater, sjøløveshow og klovneri, cowboy-dager, halloween-dager med spøkelser og skattejakt og mye mer. Alle aktivitetene er gratis når inngangsbilletten er betalt.