Et feriehus i Portugal byr på en avslappende solferie...

Feriehus i Portugal... Har du vært i Portugal noen gang? Hvis ikke så er tiden kanskje inne nå? Bestill en Portugal-ferie og opplev hvor deilig en solferie kan være. I et feriehus i det frodige Nord-Portugal med de grønne fjell-, dal- og elvelandskapene. Eller i en ferieleilighet i det sørlige Portugal, hvor Algarve-kysten venter med solrike og varme sandstrender.

Feriehus i Portugal er en avslappende ferieform som har mange fordeler. Helt uten stress tar du dagen helt som den kommer – uten å tenke på annet enn ferie. Og hvis du også interesserer deg for historie og kultur, er det i Portugal, som jo også er en gammel sjøfartsnasjon, mange historiske og kulturelle severdigheter.

Cofman.no har siden begynnelsen av 2000 vært den ledende feriehusportalen innen feriehus i Danmark. Over 300 000 gjester har funnet et feriehus i det store utvalget på Cofman.no. Nå tilbyr Cofman.no feriehus i hele Europa, f.eks. et feriehus i Portugal.

Hos Cofman.no er filosofien at bestillingen av et feriehus i Portugal skal være like enkel og avslappende som selve ferien.

God ferie!

De mest populære feriehusene i Portugal

fra 16242 NOK
3 km fra Fonte Santa: Meget moderne, komfortabel ...
The “apartment Anny “ has panoramic view of the s...
fra 8612 NOK
Interior detached house, 8 people, 5 room/s, 4 ...
fra 4861 NOK
The Villa is situated at the end of the village e...
fra 4752 NOK
Product description: with modern furnishings. s...
fra 5170 NOK
Denne store, skjønne ferieboligen er beliggende p...
fra 2639 NOK
fra 5885 NOK
Modernly furnished holiday home with private swim...