Om Cofman

Bestill ditt feriehus eller din ferieleilighet via en av de ledende portalene i Europa

Med over en million fornøyde kunder siden 2000 er Cofman blant de mest suksessrike formidlere av feriehus på det europeiske markedet.  Cofman.no gir deg en rask og enkel bestilling av ditt feriehus, hos oss gjelder mottoet: Vi ønsker at planleggingen og bestillingen av din ferie i feriehus er like enkel og avslappende som selve ferien. 

Takket være samarbeidet med nasjonale og internasjonale leverandører av feriehus, tilbyr vi mer enn 200 000 ferieboliger i de mest populære ferieområdene i Europa. Cofman er også sertifisert medlem av Trusted Shops og garanterer online-bestillere høyeste kjøperbeskyttelse.

Bedriftsprofil

Cofman er 100 prosent danskeid og tilbyr feriehus og -leiligheter i hele Europa. Hovedkontoret ligger i Herning. Ca. 30 ansatte fra 5 europeiske land jobber for at du finner det mest ideelle feriehuset for deg. 

Dersom du har kommentarer til våre tjenester, ros/ris eller andre spørsmål, vennligst ta kontakt med oss på info@cofman.no. Våre ferierådgivere er kan kontaktes på telefon +45 70 20 31 10 (Mandag - Fredag klokken 9-17).