Feriehus i Tyskland - det er ikke langt til en herlig ferie...

Et feriehus i Tyskland byr på mange gode opplevelser. Hvorfor reise langt vekk på ferie når det er så mange gode feriemuligheter i nærheten? Med et feriehus i Tyskland kan du nyte de mange flotte ferieområdene i ferielandet Tyskland. Opplev for eksempel den tyske Østersjøkysten, den idylliske Schwarzwald, eller bestill et feriehus i Tyskland i et hyggelig fjellområde i Bayern.

Hvis du bestiller en ferie Tyskland hos oss, venter det mange spennende opplevelser på deg i din ferie. Bruk den friheten din feriebolig i Tyskland gir deg til å gå på oppdagelse i ferieområdet. Tyskland er et svært allsidig land, som byr på mange forskjellige attraksjoner og severdigheter. Og hvis du ikke rekker å se dem alle sammen, så dra avsted igjen til neste år...

Cofman.no har siden begynnelsen av 2000 vært den ledende feriehusportalen innen feriehus i Danmark. Over 300 000 gjester har funnet et feriehus i det store utvalget på Cofman.no. Nå tilbyr Cofman.no feriehus i hele Europa, f.eks. et feriehus i Tyskland.

Hos Cofman.no er filosofien at bestillingen av et feriehus i Tyskland skal være like enkel og avslappende som selve ferien.

God ferie!

De mest populære feriehusene i Tyskland

fra 3367 NOK
fra 2099 NOK
Denne nymoderniserte, skjønne ferieboligen er bel...
fra 2146 NOK
Flermannsbolig "Tunnelstrasse". I utkanten, 800 m...
fra 3945 NOK
Bungalow. I sentrum av Norddeich, 500 m fra sjøen...
fra 3501 NOK
Rustikk tomannsbolig "Landhaus Bischoff". I utkan...
fra 9240 NOK
Denne store, skjønne ferieboligen er beliggende p...
fra 10101 NOK
Interior terraced house, 6 - 10 people, 4 room/...
fra 3623 NOK
Enmannsbolig "Mahlke", bygget i 1782. Utenfor omr...
fra 3569 NOK
Interior part of terraced house, 4 - 6 people, ...
fra 2850 NOK
Denne nye, skjønne ferieboligen er beliggende på ...