Et feriehus i Østerrike - en god ferie hele året

Feriebolig i Østerrike - sommer, høst, vår eller vinter... Uansett når du vil ha ferie i Østerrike, venter det alltid masse feriehygge og gode opplevelser i din feriebolig i Østerrike. Om sommeren viser de østerrikske alpene seg fra sin varme og solrike side. Og om vinteren er et feriehus i Østerrike det perfekte stedet å bo i forbindelse med årets skiferie.

Opplev Østerrikes storslåtte natur. Og bo midt i den - med et feriehus i Østerrike. Bruk din ferieleilighet i Østerrike til en ferie med lange fotturer, til en skiferie, til sykkelturer, eller prøv å bestige noen av de litt høyere fjellene. Hvis du bestiller et feriehus i Østerrike her hos oss, står alle dørene åpne til en fantastisk opplevelsesferie midt i naturen.

Cofman.no har siden begynnelsen av 2000 vært den ledende feriehusportalen innen feriehus i Danmark. Over 300 000 gjester har funnet et feriehus i det store utvalget på Cofman.no. Nå tilbyr Cofman.no feriehus i hele Europa, f.eks. et feriehus i Østerrike.

Hos Cofman.no er filosofien at bestillingen av et feriehus i Østerrike skal være like enkel og avslappende som selve ferien.

God ferie!

De mest populære feriehusene i Østerrike

fra 9710 NOK
Aschau: Fin, komfortabel flermannsbolig "Landhaus...
fra 6449 NOK
Fin, luksuriøs enmannsbolig "Casa Hubertus". I om...
fra 4794 NOK
Kirchdorf 6 km fra St. Johann: Familievennlig lit...
fra 12572 NOK
Flirsch 12 km fra St. Anton: Koselig hytte "Talbl...
Moderne, koselig hytte "Kreischberg". I en roligt...
fra 12689 NOK
Product description: simple, but well-kept furn...
fra 4388 NOK
The Baderhof Country House is on the outskirts of...