Et feriehus i Østerrike - en god ferie hele året

Feriebolig i Østerrike - sommer, høst, vår eller vinter... Uansett når du vil ha ferie i Østerrike, venter det alltid masse feriehygge og gode opplevelser i din feriebolig i Østerrike. Om sommeren viser de østerrikske alpene seg fra sin varme og solrike side. Og om vinteren er et feriehus i Østerrike det perfekte stedet å bo i forbindelse med årets skiferie.

Opplev Østerrikes storslåtte natur. Og bo midt i den - med et feriehus i Østerrike. Bruk din ferieleilighet i Østerrike til en ferie med lange fotturer, til en skiferie, til sykkelturer, eller prøv å bestige noen av de litt høyere fjellene. Hvis du bestiller et feriehus i Østerrike her hos oss, står alle dørene åpne til en fantastisk opplevelsesferie midt i naturen.

Cofman.no har siden begynnelsen av 2000 vært den ledende feriehusportalen innen feriehus i Danmark. Over 300 000 gjester har funnet et feriehus i det store utvalget på Cofman.no. Nå tilbyr Cofman.no feriehus i hele Europa, f.eks. et feriehus i Østerrike.

Hos Cofman.no er filosofien at bestillingen av et feriehus i Østerrike skal være like enkel og avslappende som selve ferien.

God ferie!

De mest populære feriehusene i Østerrike

fra 6888 NOK
Schwendau 3 km fra Mayrhofen: Situated in the hea...
fra 5519 NOK
Come to Klippitztörl for a holiday in the clear f...
fra 11760 NOK
Enjoy an authentic winter holiday in "Last Christ...
fra 7174 NOK
Cosy holiday home with ample privacy and just out...
fra 9859 NOK
You'll find this beautiful detached Chalet in the...
fra 4226 NOK
fra 11250 NOK
fra 21129 NOK
Chalet Pihapperblick app. 300m2 is a fabulous cot...
fra 13170 NOK
Denne store, attraktive ferieboligen er beliggend...
fra 5312 NOK
Ramsau is situated 8 km. north-west of Schladming...